Kuvakkeet elvytetään uudelleen Loewessa syksyllä 2022

. Se on osoitettu herättämään reaktiota, jotta käyttäjä pystyy kuvaamaan sanomaa niille, samoin kuin Loewen nykyinen kokoelma on kyse paloista, jotka houkuttelevat vastauksen. Näytä muistiinpanot Selitä RTW “primitiivisesti Kinkin jännityksellä”. Yksi Jonathon Andersonin edgitiest Collections for Loewelle vielä syksy 2022 kiitotien esitys oli silmiinpistävä, näyttelypysäys, eikä jäänyt väliin.

Erilaisia ​​materiaaleja käytettiin koko, kuten tweed, nahka, lateksi, silkki sekä jopa hartsi. Keräys itse oli vihainen toisinaan, mutta järjestelmällisesti niin, samoin kuin kiillotetut värivaihtoehdot takaisin Loeween säätiöön sekä taitona nahka-brändiksi. Puhuminen nahasta, oli monia pusseja, jotka näkyivät kiitotiellä, sekä ainutlaatuisesti, meillä on lähikuva tuotemerkin uusia syksypusseja kiitotien ulkonäköä.

Palapeli, uudelleen

Loewe keskittyy edelleen paljon kuuluisalle pusseille tällä kaudella, keksimään heidät tuntemaan nykyaikaiset, tuoreet ja kiehtovat kuitenkin edelleen hallussaan, että ajaton loewe tuntuu. Palapelipussi näkyy kiinteissä väreissä ketjun yksityiskohdalla, kun goya-laukku liioiteltua, joka on paisunut muistuttamaan turvotusta sekä pehmustettu tyynymainen muoto. Flamenco-laukku on edelleen keskittynyt tällä kaudella, jota hallussa on malleja erilaisissa väreissä, jotka esittelevät Loewen nahkaverkon kauneutta.

Näytä laukut syksystä 2022 alla, Kuvat kohteliaisuus Loewen.

Katso 1

Katso 2

Katso 3

Katso 4

Katso 5

Katso 6

Katso 7 samoin kuin 8