Vintage Chanel at… shopbop!?!

Hyvin naiset ja miehet, tämä on ehdottomasti hieman yllätys. Vain muutaman hetken taaksepäin vedin Shopbopin niin hyvin kuin tuskin uskoa näkemääni – Vintage Chanel -laukut myytävänä. Jos olet jotain kuin minä, olet todennäköisesti ilmoittanut itsellesi: “Ei friggin -tapaa”, koska uskokaa minua, juuri sitä sanon vielä!

Hieman paljon enemmän katselemisen jälkeen olen liittynyt lopulliseen ajatukseen, että nämä laukut ovat totuudessa aitoja ja ilman kysymystä. Vaikka yleensä yritämme yhtä suurta ja hajottaa artikkeleita yhden pussin kerrallaan, en voi auttaa itseäni, vaadin jakaa kaikki kolme pussia kanssasi. Tarjotut kolme kaunottaria ovat: Vintage Chanel Caviar Jumbo CC -lukkopussi 3960 dollarilla, Vintage Chanel -johtopussin hintaan 3190 dollaria sekä Vintage Chanel -kaksoisketjuputkilaukku 2750 dollarilla.

Nämä pussit ovat peräisin vintage -toimittajalta, mitä ympärillä tapahtuu (WGACA). Vaikka kaksi ensimmäistä pussia, joita olen huomauttanut Toivon, että vaikka nämä pussit tarjotaan käytännössä kaikki, jos Shopbop täydentää. Toivon ehdottomasti niin!

Oletko edelleen epäusko? Olen ehdottomasti!