Marc Jacobs Rubik Quilted Debbie Tiny Bag

Emme ole koskaan suuria nylonlaukkujen faneja Purseblogissa. Tietyissä olosuhteissa voin täysin ymmärtää, miksi se on paras vaihtoehto, vaikkakin tyypillisesti se ei ole materiaali, jonka valitsen. Kuitenkin usein suunnittelija löytää menetelmän nylon integroimiseksi muihin materiaaleihin ja tekee siitä houkuttelevan. Sitä Marc Jacobs Rubik tikattu Debbie Tiny Bag tuo meidät, yhdistelmä materiaaleja suloiseen muotoiluun.

Olemme Marc Jacobs -fani -naisia ​​(OK, lähinnä Amanda on), samoin kuin monet hänen tyyleistään ovat sekä vilkkaat että kauniit. Pieni laukkutyyli on nyt erittäin kuvion ihanteellinen. Pieni laukku ei kuitenkaan ole kaikille. Saksin siluetti tällä pussilla on 5’5 ″, joka voi tarjota sinulle konseptin tarkalleen, miltä se näyttäisi sinulta. Koska olen niin pitkä, minulla on taipumus harhauttaa pienistä laukkuista. Se on kuitenkin kaikki henkilökohtainen mieltymys.

Mennään tämän pussin muihin yksityiskohtiin. Sitä tarjotaan sekä mustana että violetissa. Violetti on yksi suosituimmista väreistäni käsilaukkuissa. Se toimii hyvin mustien, bluesin, TANS: n ja neutraalien kanssa. Itse laukku on erittäin samanlainen kuin Marc Jacobs, tikattu nylon tasapaino kivi-tekstuurilla nahkalla. Crossbody -hihnalla on 12,5 ″ väheneminen, samoin kuin vetoketjun ylin sulkeminen magneettisen napsautusläpän alla. Mittaukset ovat 6â¼ ”W x 6 ″ H x 2â½” d. Tämä laukku on vähän niin ihana. Hanki Saksin avulla 495 dollarilla.