Jos joudut erottamaan nyt yhden pussin kanssa parhaiten, mikä se olisi?

Ottaen huomioon nykyinen taloustilanne, minä, kuten niin lukuisat muut yhteisössämme, en tee suuria ostoksia vähän. Vaikka haluaisin olla täällä hauska ja vitsi siitä tosiasiasta, että minulla ei olisi missään tapauksessa käyttää uutta laukkua, totuus on, että ostaminen parhaiten (ja lähitulevaisuudessa) on takapolttimessa. Vaikka monet teistä jo lupasivat ostaa omia kaappejasi tänä vuonna, jotkut teistä voivat myös käyttää tätä aikaa arvioidaksesi kokoelmasi kokonaisuutena.

Tein suuren puhdistuksen viime keväänä ja myin 3 pussia, mutta kaiken maailman tapahtuessa olen henkisesti arvioinut nykyistä kokoelmani. Loppujen lopuksi laukut ovat vain “tavaroita”, ja jos ne eivät tuo meitä ilahduttamaan, meidän ei todennäköisesti pitäisi pitää niitä ympärillä.

Suurimmaksi osaksi käsilaukkujen kokoelma herättää iloa minusta, ja tunnen silti kiirettä, kun otan monet niistä pois heidän pölysäkistään. Käytän kaikkia laukkiani, ja minulla ei ole niin paljon niin lukuisia laukkujen ostamista, että pahoittelee ympäri (olen jo eronnut niiden kanssa), mutta olen silti arvioinut palojaan uudelleen. Jos minun piti jakaa yhdellä pussilla kokoelmastani parhaiten, jälleenmyyntiarvo syrjään, mikä se olisi?

Vastaus minulle on melko helppo, ja se voi yllättää sinut. Olisin helposti jakamalla mustalla Gucci GG Marmont Flap -pussillani. Vaikka pidän tästä laukusta, en todellakaan ole rakastunut siihen. Saan silti minulta säännöllisesti, koska se on erittäin helppo käyttää, että se on musta ja se voidaan pukeutua ylös tai alas. Silti minusta tuntuu siltä, ​​että käytän sitä vain sen käyttämiseen. Se ei ole eräänlainen täällä eikä siellä, jos se on järkevää, ja valitsen paljon arjen mustan laukun, jota rakastan verrattuna siihen, jota vain suvaitsen.

Minulla ei ole mitään tätä laukkua vastaan, itse asiassa on vaikea sanoa, jos todella pahoillani sen ostamisesta, koska silloin halusin sitä ja olen iloinen siitä, että kiirehtiä sitä jonkin aikaa. Suosittelen jopa tätä laukkua jollekin, joka epätoivoisesti halusi sitä – se on alle 2 000 dollaria, mikä nykyään on plus, ja lisäksi se on toimiva ja muodikas, mutta minulle se ei vain tee sydämeni räpyttelemästä, kun vedän Hänet käytettäväksi parin viikon varastossa.

Olen itse asiassa keskustellut tämän laukun myynnistä, koska se on erinomaisessa kunnossa, mutta tekisin niin vain, jos korvaisin sen samanlaisella tyylillä, koska minulla ei ole toista jokapäiväistä mustaa laukkua. Taloudellisesti sillä ei ole nyt parasta järkevää (ja silti ei vielä ennen kaikkea tätä), koska minun olisi pitänyt laittaa paljon ylimääräistä rahaa tai myydä kaksi asiaa korvatakseni kokoelmani reiän. Jos voisin kuitenkin tehdä tasaisen kaupan, tiedän tarkalleen mitä ostaisin – Bottega Venetan pehmustetun kasettikassin.

Entä te kaverit? Tekisitkö tämän vähän ylimääräistä rahaa tai sen sijaan, että ostaisit uuden laukun suoraan, tekisi siitä paljon enemmän vaihtoa, minkä laukun kokoelmassasi sanoisit hyvästi parhaiten?