Etsitkö uutuuslaukkuja? Käänny Jamin Puechiin

Monet pussit kuuluvat tyypilliseen suunnittelujärjestelmään: neliö tai suorakaiteen muotoinen eripituuksien hihnat. Tietysti on niin paljon enemmän käsilaukkuja ja minä, kaikista ihmisistä, tiedän sen. Näemme kuitenkin harvoin jotain täysin laatikon ulkopuolella, ja kun teemme, en voi auttaa, mutta iloita vähän sisällä. Toki, jokainen muotoilu ei ole voittaja, mutta uutuuslaukut seisovat helposti toisistaan ​​ja arvostan erilaista mallia monotonian keskellä.

Itä -Euroopan teemassa on joitain todella funky syksyn 2011 Jamin Puech -laukkuja, joissa on venäläinen mustalainen.

Suunnittelut heijastavat Jaminin persoonallisuutta ja kokemuksia hänen matkoillaan: paikallinen kulttuuri, tee ja värikäs puku, joka on täynnä paljeteja ja kirjontoja päivä- ja yötapahtumiin. Nämä kolme laukkua kiinnittivät huomioni.

Vasen yläosa on Matriochka (saatavana oranssina ja sinisinä), jonka hinta on 735 dollaria. Tämä malli on mallinnettu kuuluisan venäläisten pesäkkeiden jälkeen ja lisää aito kulttuurinen kosketus muotoiluun. Seuraavaksi meillä on Stan, 805 dollarin sininen sika, joka on niin odottamaton malli pussille, etten pystynyt ohittamaan sitä. Hän on tavallaan söpö, eikö niin?! Viimeiseksi meillä on Serguei Tea Pot, joka sopii täydellisesti Aliceen Wonderland -teemalla ja olisi aika mielenkiintoista illalliselle (hinta 760 dollaria). Lisätietoja Jamin Puechin kautta verkossa.