Prada Cervo säteilee Hobo

En ole koskaan ollut paljon Pradan fani. ei minkään tyyppisestä syystä; He eivät vain ole minun juttuni, mutta voin ymmärtää, miksi muut ovat niin intohimoisia heihin. Nahka on normaalisti joustava sekä ihana, samoin kuin olen kuullut loistavia asioita niiden korkeasta ja rakentamisesta. Suuri nahka, perinteiset muodot ja sitkeys – et voi pyytää paljon paljon enemmän kuin sitä, vaikka ne eivät tarkkaan kutita mielikuvitustani.

Siksi voin erittäin paljon kunnioitusta siitä, että suuri osa ihmisistä pitää Prada Cervo säteilee Hoboa, vaikka se ei ole ehdottomasti minua. Siinä on paljon näkökohtia, jotka toimivat sen hyväksi – voinen pehmeä hirvennahka, helposti saavutettavissa olevat taskut, sekä käytännöllinen ja puettava muoto, joka olisi erinomainen työhön tai pelaamiseen. Uskon, että se, mikä estää minua olemasta paljon innostuneempaa, on väri. En ole paljon Tanille, samoin kuin jos he tekivät minulle tämän rypäleen violetissa tai liuskekivi harmaassa, olen todennäköisesti kääntänyt kärrypyörät ihanteellisesti nyt. Kuitenkin niille teistä, jotka ovat saatavilla, kuten Tan, olen ehkä löytänyt uuden suositun päivittäisen laukkusi. Hanki Saksin kanssa 1650 dollarilla.