Anna Gunnin Edie Parker Hold voittaa palkintokauden kukkarokilpailun

Meillä on edelleen Grammy- ja Academy Awards -palkinnot, mutta olemme kuitenkin valmiita ilmoittamaan varhaisen voittajan: lauantai -illan näytön näyttelijöiden killan palkinnot, Breaking Huono tähti Anna Gunn varasti käsilaukkua rakastavan sydämensä koko palkintokauden ajan yksilöllisen Edie Parkerin rikkoen huonon yksilöllisen laatikkokytkimen.

Gunn, joka nimitettiin show -toiminnastaan ​​näyttelyssä, teki ainutlaatuisen iltapussin sen jälkeen, kun hän jakoi fandomin Edie Parkerin luoja Brett Heymanin kanssa, Hollywood Reporterille tarjotun Heymanin haastattelun mukaan. Hän tykkää rikkoa köyhiä ja Gunn on tukenut Edie Parkeria, mukaan lukien yhden tuotemerkin kytkimistä äskettäisiin kultaisiin maapalloihin, joten Heyman teki laukun, upotettu näyttelyn logon kanssa, kunnioittaakseen Gunnin SAG -ehdokkuutta viimeisessä ajatuksessa Sarjan juoksu.

Aikaisemmin Edie Parker on tuottanut kytkimiä, jotka on yksilöity nimellä tai monogrammilla sekä tähtifaneille että asiakkaille, mutta tämä on aivan ensimmäinen 100%: n räätälöity pala, jonka tuotemerkki on tehnyt suurelle punaiselle matolle. Edie Parkerin upotettu akryylirakennus tarjoaa tuotemerkille merkittävän monipuolisuuden räätälöinnissä, joten toivotaan, että tämä on juuri ensimmäinen monista henkilökohtaisista punaisten mattojen nautinnoista. Se varmasti rytmit tuovat minkä tahansa loistavan silkin pitävän stylistilläsi makaa.

Yhdysvaltain siviilit voivat ostaa Edie Parkeria Neiman Marcusin avulla.