Purssikulma kysyy: Onko sade tai lumi koskaan pilannut laukkusi?

Viikonloppuna oli pikemminkin sademyrsky, kun suuntasin pedikyyriin. Nappasin Givenchy Antigonan, koska se oli laukku, jota olen käyttänyt viime päivinä, ja suuntasin nopeasti autoon. Minun piti pysäköidä noin 50 metrin päässä kynsisalongista, joten minun piti ajaa sitä sateessa laukkuni kanssa. Kävelin salonkiin, valitsin kiillotukseni ja tarttuin istuimeni. Istuin laukkuni alas, katsoin sitä ja tunsin tuon levottoman tunteen heti – sade jätti siniset jälkensä vaaleanpunaisen Givenchy Antigonan ympärillä.

Pyyhin pussin alas ja oletettu, koska se on puolilasitettu vuohenahka, sen pitäisi tehdä sateessa hyvin; Ei ole niin, että pudotin sen lätäkkään. Katsoin jatkuvasti laukkuni ympärillä olevia alueita toivoen niiden haalistumista. Aloin huolehtia; Mitä teen, jos he ovat pysyviä? Onko laukkuni pilattu? Upea uutinen: Noin 30 minuuttia myöhemmin laukkuni oli palannut normaaliksi.

Kuten kuvittelit, omistan paljon laukkuja, joita minulla on ollut sateessa tai lumessa kanssani, samoin kuin minulla ei ole koskaan ollut tätä. Kohtelen laukkujani todella hyvin, mutta en halua olla joku, joka on niin lempeä laukkujeni kanssa, että vietän paljon enemmän aikaa uskoen tarkalleen, kuinka pitää ne kauniina kuin vietän vain niitä.

Olin onnekas, että sade ei jättänyt pitkäaikaista merkkiä laukkuni, mutta olin hämmästynyt merkinnöistä, jotka ilmestyivät ensinnäkin. Ottamani kuvat ovat iPhonesta, joten ne eivät ole hienoja, mutta kun olen hämmentynyt merkinnöistä, ymmärsin, että minun pitäisi ottaa kuva. Erittäin outo asia vaaleanpunaisesta antigonastani on, kun sade osui laukkuun, räikeä, vaaleansininen väri alkoi näyttää, samoin kuin se levisi kuin sairaus kaikkialla. Arvaan, että sininen väri -ongelma koski pussissa käytetyn alkuperäisen väriaineen; On selvää, että käytettävissä ei ole vaaleanpunaista vuohia (vaikka se olisi söpö), mutta en ole vieläkään koskaan nähnyt mitään sellaista. Laukkuni toipui sakkoon, mutta olin kuitenkin järkyttynyt, samoin kuin se sai minut ajattelemaan: Onko sinulla minkäänlaista teitä laukkua pilaantua sateen tai lumen kautta?