Tulevatko pienet laukut koskaan todella tyylistä?

He ovat teini -ikäisiä, he ovat pieniä, sekä näennäisesti typeräjä ja uteliaasti söpöjä samanaikaisesti, ja ne maksavat melko penniäkään laukkulle, joka ei ole edes tarpeeksi suuri puhelimien pitämiseksi (suurimman osan ajasta) , ja silti pakkomiellemme pienistä ja mikropusseista on vertaansa vailla. Miksi?

Vaikka pienet pussit ovat trendikkäitä, ne ovat kauimpana toiminnallisesta asiasta, pakottaminen olisi käyttäjiä puristamaan paljon toiminnallisesti paljaiden tarpeiden suhteen, samalla kun täyttäisi puhelimen, joka ei sovi takataskuun, tai yksinkertaisesti kuljettaa sitä kädessään . Vaikka jotkut pienet pussit ovat riittävän suuria puhelimen, pienen korttilahan ja muutaman muun herkkujen kantamiseksi, muut minit ja melkein kaikki mikropussit eivät salli tilaa älypuhelimelle, ja silti saamme ne. Mutta mitä järkeä on?

Kausi kauden jälkeen laukut pienenevät, mutta vitsi on meille, koska suunnittelijat nauravat aina pankkiin asti, veloittaen meille käsivarren ja jalan Barbie-kokoiselle laukkulle. Mikä on pakkomiellemme näistä pienistä kuljetuksista ja miksi emme voi saada tarpeeksi?

Kun se koskee laukkujen ostamista, sen takana on sanomaton psykologia, miksi saamme ostamme, ja se menee syvemmälle kuin vain tarvetta kantaa omaisuutemme, joten ostamme, miksi pienistä laukkuista on tullut niin naurettavan suosittu Tutki ensin, miksi saamme suunnittelijan käsilaukkuja ensinnäkin. Ja niin ennen kuin huijaat ja ajattele itsellesi “en koskaan saisi pussia, joka ei sovi puhelimeeni”, muista, että joku siellä ajattelee, että ylelliset käsilaukut yleensä koosta riippumatta ovat tarpeettomia. Loppujen lopuksi, eikö laukkuja vain ilmoitettu talojamme sijoittamiseksi, vievät meidät paikasta toiseen? No … ei tarkalleen.

Käsilaukut ovat pohjimmiltaan itsellemme, makujemme ja henkilökohtaisen tyylin jatkoa ja haluatko tunnustaa sen vai ei… eräänlainen joustaja. Joten mitä pieni laukku, kaikessa mikrolainaan, sanoo maailmalle? Vaikka suunnittelijan salkku, reppu tai voimalaukku voi sanoa jotain sellaista, että olen nainen (kuule minua paukut) ja voin tehdä kaiken tämän pussin ollessa hinauksessa ja kaikessa siinä, pieni laukku sanoo jotain muuta eräänlaista. Se ruoskee poreilun ja ei anna mitään asennetyyppistä, joka voi tulla vain naisilta, joiden ei tarvitse kantaa mitään. Joku, jonka laukku on vain näyttävä lisävaruste, joka on ilmoitettu nähtäväksi, mutta jota ei ole tarkoitettu tekemään sitä tai todella tekemään mitään.

Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että pieni laukku on täällä oleskella, joten miksi et hemmotella yhtä, kun haluat vaivattoman, idgaf -tunnelman ja pelastavat suuret, voimapussit muut 6 viikon päivän ajan. Loppujen lopuksi WO (mies) voi käyttää paljon hattuja.